Profetia lui Tesla si medicina viitorului

Unii oameni sunt cu generații sau chiar sute de ani înaintea vremii lor. Așa a fost Leonardo da Vinci, așa a fost și istro-românul Nicola Tesla.

Acum 100 de ani, geniul născut la sud de Dunăre vedea și apoi materializa lucruri care sunt revoluționare și pentru știința de astăzi. Printre nenumăratele lui preocupări și invenții, pe care le-am și discutat într-o altă emisiune numită Fantasticele invenții ale lui Nicola Tesla, emisiune pe care o puteți viziona aici http://www.cunoastelumea.ro/nicola-tesla-si-fantasticele-sale-inventii/, se numără și cele legate de domeniul medicinii, în cazul lui, al medicinii energetice.

În acest sens, a făcut și o profeție care tinde să se realizeze astăzi. Citez: “… atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare ce va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală…”

În această emisiune vă propun o incursiune incitantă în lumea invențiilor lui Tesla, pentru a-i descoperi brevetul în domeniul medicinii energetice. În același timp, veți afla despre tehnologiile inspirate de Tesla care s-au dezvoltat în al Treilea Reich al Germaniei Naziste dar și în China sau Rusia.

Viitorul sună bine, dacă aceste tehnologii vor fi folosite spre binele omului!

Vizionare cu folos

Daniel Roxin

Sursa: http://www.cunoastelumea.ro/profetia-lui-tesla-si-medicina-viitorului/

Lasa un comentariu:

Adresa ta este privata, nu o vom arata nimanui. *

en_USEnglish
en_USEnglish