Arcturienii – Misiunea voastră este să vă ridicați vibrația!

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
V-ați așezat în poziția în care ați vrut să fiți în acest moment. Știați înainte de a vă întrupa că, după 21 decembrie 2012, veți avea o fereastră de oportunitate în fața voastră de a lua decizia ca și colectiv între a vă îndrepta spre a cincea dimensiune sau spre distrugerea planetei voastre.

Ați luat decizia de a ascensiona. Potențialul era întotdeauna acolo, dar ceea ce era necesar pentru ca această călătorie să continue până la cea de-a cincea dimensiune era un număr suficient de ființe trezite pentru a menține vibrațiile pentru restul Planetei Pământ și restul omenirii.

Nu sunteți suprapopulați. Planeta voastră se poate descurca cu miliardele dintre voi care sunteți încarnați în prezent. După cum am spus, Copiii Stelari s-au oferit voluntar să vină să fie acea piesă finală a puzzle-ului pentru a sprijini vibrațional colectivul.

Și aceia dintre voi care sunteți treji, în ultimii ani ați făcut de asemenea lucrarea necesară pentru a continua călătoria. Acum, în acest moment, vă puteți relaxa. Puteți sărbători cunoașterea faptului că faceți călătoria și puteți simți semnificația acestei realizări. De asemenea, puteți să o luați mai ușor.

Mulți dintre voi care ați venit știind că aveți o misiune nu v-ați dat seama că Misiunea ar fi ceva mult mai amplu decât scrierea unei cărți sau deschiderea unui centru de vindecare. Este mult mai importantă decât transmiterea mesajelor noastre. Misiunea voastră a fost să mențineți vibrația pentru restul omenirii iar voi ați făcut-o deja.

Și pentru mulți dintre voi a fost o plimbare foarte tumultuoasă, dar acum nu vă mai puteți întoarce. Puteți trece pe modul Creație și puteți crea tot restul călătoriei pentru a fi exact așa cum o doriți. Veți lua restul omenirii cu voi, cei care aleg să o facă.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


16 Aprilie 2018, prin Daniel Scranton

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-april-16th-2018/

Lasa un comentariu:

Adresa ta este privata, nu o vom arata nimanui. *

en_USEnglish
en_USEnglish