Povestea Flacarii Violet

Flacara Violeta este un dar din inima Dumnezeului nostru Mama-Tata. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea sa transmute în lumina atrocitatile create de noi inconstient prin folosirea gresita a gândurilor si sentimentelor. Aceasta include orice exista în planul fizic si nu reflecta iubirea, armonia si echilibrul Raiului pe Pamânt.
Flacara Violeta reprezinta echilibrul perfect al Expiratiei Dumnezeului Tata – Flacara masculina de culoare albastru-safir a Vointei, Puterii si Autoritatii Divine – si a Inspiratiei, a Dumnezeului Mama – Flacara cristalina de culoare roz a Iubirii Divine Transfigurante, Adorarii si Venerarii Vietii. Când Expiratia si Inspiratia Parintilor nostri Dumnezei se unesc într-o unica pulsatie ritmica, se materializeaza o Flacara Violeta de o forta si o putere inimaginabile. Acest dar sacru al Focului sacru detine puterea de a transmuta în Lumina orice boala prezenta pe Pamânt si fiecare electron de energie pe care Omenirea l-a modificat vreodata.
Stiu ca pentru constiinta mintilor noastre finite aceasta pare prea minunat pentru a fi adevarat, însa realitatea este ca aceasta afirmatie nici macar nu poate insinua ajutorul incomparabil pe care îl detine acest dar din partea Dumnezeului Mama-Tata. Preaiubitul Maestru Înaltat Saint Germain a ajutat mult la aducerea la cunostinta a Flacarii Violete mintilor constiente ale Omenirii. În Tarâmurile Ceresti, el este cunoscut ca Fiul Libertatii si s-a oferit sa sustina Flacara Violeta pe Pamânt pentru binele întregii vieti ce se dezvolta aici. În serviciul sau solemn din Inima Dumnezeului Mama-Tata omniscient, omnipotent si omniprezent – Tot Ceea Ce Exista – el este Pastratorul Flacarii Violete. În aceasta octava de Serviciu Divin, Saint Germain sustine darul din partea Dumnezeului Mama-Tata pentru toate Fiicele si toti Fiii lui Dumnezeu din Univers.


În timpul acestei perioade importante de pe Planeta Pamânt, Saint Germain lucreaza fiind asistat de întreaga Companie Cereasca. Fiecare Initiat, Avatar, Buddha, Sfânt si Fiinta Christica care a pasit vreodata pe Pamânt îl ajuta pe Saint Germain în încercarea sa de a o asista pe Mama Pamânt si întreaga Viata ce se dezvolta aici sa se Înalte în frecventele penta-dimensionale de perfectiune fizica nelimitata. Pe lânga aceasta interventie divina, Legiunile de Lumina din Sori dincolo de Sori si din Galaxii dincolo de Galaxii din întreaga Creatie îsi concentreaza Iubirea si ajutorul asupra acestei planete binecuvântate. Niciodata nu au mai primit Copiii lui Dumnezeu atât de mult ajutor De Sus, asa cum primim în timpul acestui Moment Cosmic. 
Acum a venit vremea sa dam ceva înapoi Universului ca semn de recunostinta pentru darul imens de Iubire ce ne este dat tuturor.
In 1936, Saint Germain a început sa dezvaluie informatii despre Flacara Violeta pentru a trezi Omenirea. La acea vreme, pâna si Lucratorii întru Lumina puteau rezista doar frecventelor celor mai blânde ale acestui Foc Sacru. Saint Germain a început prin a-i învata pe Lucratorii întru Lumina cum sa foloseasca calitatile gingase de mila, compasiune, si iertare ale Flacarii Violete. Odata cu trecerea timpului, Lucratorii întru Lumina au învatat sa foloseasca frecventele transmutarii si ale purificarii. Apoi, frecventele Flacarii Violet de dreptate, libertate, sansa si victorie ne-au devenit cunoscute. Pe masura ce am dezvoltat capacitatea de a rezista unei Lumini mai puternice, am învatat cum sa folosim Ritmul si Ceremonia Divina a Flacarii Violete.
Cu cât Lucratorii întru Lumina deveneau mai priceputi în folosirea darurilor Flacarii Violete, cu atât Saint Germain si Fiintele de lumina asociate cu acest Foc Sacru au putut ajuta Omenirea sa se ridice deasupra propriilor creatii. Acestea reprezentau valul de întuneric ce ne deconecta de Sinele nostru Divin si ne împiedicau sa comunicam cu Fiintele de Lumina din Tarâmurile Adevarului Iluminat. Timp de sapte decenii, Lucratorii de Lumina din întreaga lume au invocat Flacara Violeta, pregatind încet si ferm drumul pentru trezirea ce are loc acum în inimile si mintile oamenilor de pretutindeni.
Acum, la aniversarea de 70 de ani de la prima experimentare concreta a Omenirii a Flacarii Violete, Saint Germain si Legiunile de Lumina asociate cu acest dar de la Dumnezeul Mama-Tata se ofera sa fie Usa Deschisa pentru o activitate penta-dimensionala fara precedent a Flacarii Violete care va ajuta foarte mult Omenirea în procesul sau de Înaltare. Datorita schimbarilor uimitoare care au avut loc cu succes în corpurile pamântesti ale oamenilor din ultimii câtiva ani si influxului de Constiinta Divina ce a scaldat Omenirea înca de la primul impuls al Trecerii de la o era la alta, putem asimila frecventele superioare ale Flacarii Violete. Dumnezeul nostru Mama-Tata ne-a confirmat ca aceasta activitate a Luminii va extinde exponential puterea Flacarii Violete pe Pamânt si ne va ajuta sa transmutam rapid negativitatea ce este împinsa spre suprafata pentru a fi vindecata, atât în vietile noastre individuale, cât si peste tot în lume.
Aceasta frecventa penta-dimensionala extrem de puternica a Flacarii Violete va accelera trezirea ce are loc pe planeta si va propulsa în sus Omenirea pe Spirala Evolutiei, în frecvente de armonie si echilibru dincolo de orice am experimentat de la caderea noastra din gratie cu milioane de ani în urma. Actul altruist de interventie Divina facut de Saint Germain si reprezentatii Flacarii Violete va ajuta Omenirea mai presus de orice ne-am putea imagina. Pentru a avea o idee a semnificatiei pe care ar putea-o avea în viata noastra zilnica, trebuie sa întelegem felul în care lucreaza Flacara Violeta.


Cum lucreaza flacara violeta?
Flacara Violeta sta la dispozitia oricarui barbat, oricarei femei si oricarui copil. Tot ce trebuie sa facem pentru a profita de acest dar uimitor de la Dumnezeul Mama-Tata este sa-l invocam în viata prin Prezenta noastra EU SUNT. Ca în toate cazurile de ajutor primit din Tarâmurile Ceresti, trebuie sa cerem înainte de a putea primi. Aceasta unealta uimitoare nu va interfera cu liberul nostru arbitru, dar, de îndata ce cerem ca Flacara Violeta sa intervina în experientele noastre pamântesti, stavilarele Raiului se deschid, iar Flacara Violeta ne va urma ordinul si va realiza orice îi cerem sa faca. Când Prezenta EU SUNT invoca Flacara Violeta, ceea ce-i da permisiunea de a patrunde în vietile noastre, Focul Violet curge prin Cordonul nostru de Argint în Chakra Coroanei, iar apoi coboara spre Flacara Inimii. Când Flacara Violet patrunde în Flacara Inimii, este imprimata cu modelul nostru electronic individual. Dupa toate acestea, asteapta sa primeasca instructiuni din partea Prezentei EU SUNT,
pentru a-si îndeplini misiunea.
De exemplu, daca vrem sa transmutam vechile tipare ale constiintei saraciei pe care le-am dezvoltat de-a lungul multor vieti prin intermediul credintei noastre în realitatea lipsei si limitarii, îi cerem pur si simplu Flacarii violete sa realizeze acest lucru. Aceasta se poate face prin urmatoarea invocatie simpla.


„EU SUNT Preaiubita mea Prezenta EU SUNT si invoc puterea totala a Flacarii Violete pentru a transmuta: cauza, esenta, efectul, înregistrarea fiecarui gând, sentiment, cuvânt sau actiune pe care le-am exprimat în orice cadru sau dimensiune, cunoscute si necunoscute, ce reflecta constiinta saraciei sau lipsa si limitarea de orice fel.”


Cu aceasta invocare, Flacara Violeta intra imediat în actiune. Tâsneste din Flacara Inimii, imprimata cu modelul nostru electronic. Calatoreste prin atmosfera pamântului si se extinde în Univers. În aceasta calatorie, cauta si magnetizeaza fiecare electron de energie ce vibreaza la frecventa saraciei, lipsei sau limitarii imprimat cu modelul nostru electronic. Indiferent de cât de densa este frecventa saraciei, ce ascunde energia pe care am întrebuintat-o gresit în timpul multelor noastre vieti, exista înca un miez de puritate în fiecare electron ce contine Potentialul sau Divin initial. Asta înseamna ca în cadrul fiecarui electron ce manifesta saracia exista înca, pulsând în centrul sau, Potentialul Divin al Abundentei Nelimitate a lui Dumnezeu. În fiecare electron ce se manifesta ca ura, exista înca Potentialul Divin al Iubirii Divine a lui Dumnezeu.

În fiecare electron al razboiului, exista înca Potentialul Divin al Pacii Eterne. În fiecare electron al bolii, exista înca Potentialul Divin al Sanatatii Vibrante.


De îndata ce Flacara Violeta cuprinde aceasta energie imprimata cu modelul nostru electronic, patrunde în miezul de puritate al fiecarui electron si activeaza Potentialul Divin codificat acolo. Pe masura ce Potentialul Divin al Abundentei Nelimitate a lui Dumnezeu este activat în fiecare electron din constiinta saraciei, particulele atomice si subatomice si undele din acesti electroni încep sa se roteasca mai rapid în jurul axei lor. Forta centrifugala a acestei accelerari arunca frecventele întunecate ale saraciei, lipsei si limitarii în Flacara Violeta. Focul Violet consuma imediat frecventele saraciei si le transmuta înapoi în Lumina.
Când procesul de transmutare este pe terminate, trebuie sa-i cerem Prezentei EU SUNT sa umple vidul în care au fost frecventele saraciei, cu Lumina Aurie a Abundentei Nelimitate a lui Dumnezeu.
Este important sa ne gândim pentru o clipa pentru a întelege magnitudinea semnificatiei pe care o are acest dar de compasiune din partea Dumnezeului Mama-Tata. Prin folosirea constanta a Flacarii Violete, ne putem transmuta gândurile, sentimentele, cuvintele si actiunile negative din toate încarnarile anterioare, înainte ca Legea Cercului sa ni le readuca în viata, creându-ne tot felul de probleme.
Flacara Violeta este Legea Iertarii si este un dar al Gratiei Divine creat sa ne ajute sa transmutam mii de vieti, în doar câteva clipe.
Flacara Violeta poate transmuta orice vrem sa vindecam sau sa transformam în vietile noastre individuale sau pe planeta. Poate transmuta înapoi în lumina orice nu reflecta iubirea, armonia si echilibrul Raiului pe Pamânt. Tot ce trebuie sa facem este sa invocam Flacara Violeta prin Prezenta noastra EU SUNT, pentru a intra în actiune. Când invocam Flacara Violeta, putem lucra asupra unor chestiuni specifice din viata noastra sau sa ne ocupam de anumite probleme globale, sau putem crea o invocatie ce acopera toate problemele ce au loc pe Pamânt. În acest caz, putem folosi invocatia pe post de mantra si sa fim un instrument al Flacarii Violete, oricând si oriunde. De exemplu, ar putea suna astfel:
„EU SUNT Preaiubita mea Prezenta EU SUNT si invoc puterea totala a Flacarii Violete pentru a transmuta: cauza, esenta, efectul, înregistrarea fiecarui gând, sentiment, cuvânt sau actiune pe care Omenirea le-a exprimat vreodata în orice cadru sau dimensiune, cunoscute si necunoscute, ce reflecta orice este mai prejos de perfectiunea nelimitata a lui Dumnezeu.”
Prin memorarea unei simple afirmatii precum cea de fata, o putem repeta pe parcursul zilei. Atunci vom deveni o forta constanta a Flacarii Violete, oriunde ne-am afla si orice am face. Din când în când, oamenii invoca Flacara Violeta fara sa vada rezultatele în lumea exterioara pe care
si-ar dori sa le vada. Aceasta îi face sa creada ca Flacara Violeta nu lucreaza, dar nu este adevarat.


FLACARA VIOLETA ESTE UN DAR DE LUMINA DIVINA CE LUCREAZA PRECIS SI STIINTIFIC DE FIECARE DATA CÂND ESTE INVOCATA DE CATRE PREZENTA EU SUNT.


Dar exista un factor ce determina rapiditatea cu care se vor materializa rezultatele în lumea formei, atunci când folosim Flacara Violeta. Asta numim noi atingerea masei critice. Este important sa întelegem felul în care atingerea masei critice ne afecteaza efortul de a ne transforma vietile.
Atingerea masei critice
Un scenariu foarte cunoscut este ca atunci când ne trezim, devenim constienti de puterea capacitatilor noastre creatoare si de darul Flacarii Violete. Aceasta constientizare ne îndemna sa lucram asupra controlarii propriilor gânduri si sentimente si ne inspira sa folosim Flacara Violeta.
Depunem efortul de a gândi pozitiv si de a ne controla emotiile si ne concentram atentia pe ceea ce vrem sa materializam în vietile noastre. Invocam Flacara Violeta pentru a ne transmuta gândurile si sentimentele gresite din trecut si ne întarim eforturile prin vizualizari si afirmatii zilnice. Adeseori, dupa ce pare a fi un efort plin de curaj, continuam sa experimentam o parte din vechile noastre probleme. Aceasta ne face sa ne descurajam si sa ne pierdem încrederea în capacitatea de a ne schimba vietile. Simtim ca încercarile noastre au fost în zadar si, de obicei, renuntam la a mai încerca sa îmbunatatim situatia. Nu mai invocam Flacara Violeta si renuntam la viziunile noastre.
Aceasta ne face sa regresam în vechile tipare comportamentale negative. Începem sa traim cu aceste frici, probleme si dificultati, în loc sa ne folosim gândurile si sentimentele pentru a ne potenta scopurile, sperantele si visurile. Ca rezultat al acestei recidive, lucrurile se înrautatesc, iar situatia noastra ne apare si mai deznadajduita. Legea Naturala ce implica masa critica este responsabila de acest fenomen. Daca întelegem felul în
care functioneaza masa critica, vom gasi curajul de a persevera, chiar si în fata esecului aparent, pâna când telurile noastre se vor materializa concret în planul fizic. Totul este format din energie, vibratie si constiinta. Când exploram o portiune din vasta stiinta a fizicii cuantice, aflam ca în clipa în care ceva atinge masa critica, are loc o MODIFICARE IREVERSIBILA. De exemplu, când un electron creste în vibratie, în clipa în care atinge masa critica, acesta este absorbit în frecventele superioare si nimic nu poate opri aceasta modificare.
Masa critica reprezinta 51% din energia, vibratia si constiinta a orice luam în calcul. Când 51% dintr-un electron vibreaza la o frecventa superioara, restul de 49 de procente sunt absorbite instantaneu în noua vibratie. Asadar, cum afecteaza aceasta fateta a fizicii cuantice Flacara Violeta si capacitatea noastra de a ne transforma vietile?
Când folosim Flacara Violeta, se aplica aceleasi legi ale fizicii cuantice. Daca vrem sa transmutam constiinta saraciei, de exemplu, invocam Flacara Violeta si cerem ca fiecare electron al constiintei saraciei pe care l-am exprimat vreodata sa fie transmutat înapoi în Potentialul sau Divin, care este Abundenta nelimitata a lui Dumnezeu. In clipa în care 51% din energia, vibratia si constiinta noastra raspund la frecvente ale Abundentei Nelimitate a lui Dumnezeu si nu la saracie, lipsa si limitare, vom fi atins masa critica a constiintei saraciei. Când se întâmpla asta, nimic nu mai poate opri ca abundenta sa se materializeze în vietile noastre.
Problema este ca nu stim niciodata când vom atinge acea clipa magica a masei critice. Adesea nu exista semne din alte lumi si poate parea chiar ca ne aflam foarte departe de acel moment de transformare subit. Aceasta este clipa în care, de obicei, consideram ca eforturile noastre au esuat si avem tendinta de a ne lasa pagubasi. Uneori, ne putem afla foarte aproape de atingerea masei critice, dar nu constientizam acest lucru, astfel încât ne descurajam si încetam sa mai facem încercari. Asta face sa nu ne atingem niciodata telul. Cheia succesului nostru este ca trebuie sa continuam, chiar si în fata dificultatilor. Este foarte important sa întelegem ca Flacara Violeta este infinit mai puternica decât orice atrocitate omeneasca pe care am creat-o fara sa ne dam seama. Saracia nu are nici o putere asupra Abundentei Nelimitate a lui Dumnezeu. Potentialul nostru Divin este infinit mai puternic decât boala, esecul, relatiile disfunctionale, ura, lacomia, coruptia, razboiul sau orice anomalii create de om, ce apar pe ecranul vietii.
Atâta vreme cât alegem sa folosim consecvent Flacara Violeta si ne consacram gândurile si sentimentele pentru a potenta doar experientele pozitive pe care vrem sa le cream în viata, si nu pe cele negative pe care nu ni le dorim, ne vom materializa viziunile si visurile si ne vom transforma vietile în ceea ce vrem sa fie, mai rapid decât ne putem imagina.
Aceasta informatie este repetata de catre Fiintele de Lumina din Tarâmurile Adevarului Iluminat, în timpul acestei perioade importante de pe Pamânt, pentru a ne ajuta sa ne amintim ca, daca nu ne place ce se întâmpla în vietile noastre sau în lume, avem o optiune si capacitatea de a face ceva în legatura cu asta. Acest lucru este valabil pentru fiecare dintre noi, la nivel individual, dar si colectiv, în calitate de familie globala.


A venit vremea de a ne asuma responsabilitatea pentru transformarea propriilor vieti. A venit timpul sa invocam asistenta Companiei Ceresti si a Flacarii Violete pentru a ne ajuta sa transmutam ceea ce am creat în trecut. A venit timpul sa ne concentram asupra co-crearii celui mai înalt Potential Divin. Facând acestea, eforturile noastre vor fi întarite de catre Lumina Prezentei noastre EU SUNT, iar succesul nostru este garantat.
Nu trebuie sa credem în diversele Legi Universale pentru a exista pe Pamânt, dar, având în vedere ca TOTI suntem supusi lor, este absolut firesc sa încercam sa le acceptam. Nu trebuie sa credem ca fiecare gând, cuvânt, actiune si sentiment pe care îl avem va fi emis în exterior si va afecta lumea, iar apoi se va întoarce si ne va afecta vietile personale, dar acest lucru se întâmpla stiintific, literalmente, indiferent daca noi credem ca are loc sau nu.
Nu conteaza daca suntem de parere ca reîncarnarea este reala, sau daca întelegem ca detinem o acumulare de experiente din alte cadre temporale si dimensiuni, care ne influenteaza vietile din prezent; ea are loc indiferent de ce credem noi. Daca încetam de a mai opune rezistenta acestui Adevar si doar îl acceptam ca pe o posibilitate, cu siguranta va fi în avantajul nostru. Vom experimenta o modificare pozitiva în viata noastra, chiar si daca ne spunem: „Poate e adevarat. Poate chiar îmi pot transforma viata prin acceptarea Legii Cercului si prin a lucra cu acest principiu, decât sa ma opun lui”. Când suntem dispusi sa facem acest prim pas si de a depune cu autenticitate efortul de a ne transmuta trecutul prin Flacara Violeta si de a ne îndrepta comportamentul prin schimbarea felului în care gândim, stavilarele Raiului se vor deschide, pentru a ne ajuta sa ne atingem telurile.
Timp de saptezeci de ani, Saint German si Legiunile de Lumina asociate cu Flacara Violeta au revelat minunile Focului Sacru. În 2005, Lucratorii întru Lumina ce foloseau acest instrument valoros au facut un progres fara precedent în înaltarea energiei, vibratiei si constiintei întregii Vieti
de pe aceasta planeta. Acum, din cauza nevoii urgente actuale, în 2006 Dumnezeu Tata-mama va potenta enorm Flacara Violeta. Acesta este un dar pentru Omenire.


Concluzii:
Scopul Divin al acestui Dar din partea Parintilor nostri Dumnezei este de a ne ajuta pe fiecare dintre noi sa ne transmutam si sa transformam rapid tiparele imperfectiunii, ce sunt împinse spre suprafata pentru a fi vindecate, peste tot în lume. Aici sunt incluse si încercarile prin care trecem în viata personala, dar si negativitatea ce se manifesta în guverne, corporatii, institutii financiare, scoli, organizatii medicale si farmaceutice, printre extremistii diverselor religii si în orice alt dezechilibru ce implica Omenirea si Pamântul. Implica, de asemenea, purificarea intensa ce are loc pe întreaga planeta prin interventia Mamei Naturi.
Niciodata înainte nu au primit Fii si Fiicele lui Dumnezeu un astfel de ajutor din Ceruri. Noile frecvente ale Flacarii Violete sunt un Dar al Milei si Gratiei Divine, ce are o semnificatie monumentala. 
Dumnezeu sa va binecuvânteze pentru Lumina pe care o aduceti în lume.

sursa: Oliviu Matei

https://vdocumente.com/flacara-violet.html

Lasa un comentariu:

Adresa ta este privata, nu o vom arata nimanui. *

en_USEnglish
en_USEnglish