Culoarea Violet

Culoarea violet este supranumita “culoarea puterii”, deoarece este considerata culoarea regilor, purtata de acestia in nuanta “purpuriu regal”.

Culoarea violet favorizeaza dezintoxicarea organismului, intareste sistemul imunitar, stimuleaza producerea globulelor albe, regleaza tensiunea arteriala si induce somnul.

Indicatii: boli reumatice, nevralgii, insomnii, astm bronsic, tulburari de vedere, dezechilibre nervoase, afectiuni renale, boli infectioase, stimularea memoriei, afectiuni cardiace, celulita.

Contraindicatiile pentru aceasta culoare se refera la persoanele melancolice, predispuse la depresie psihica. Violetul favorizeaza apropierea de latura spirituala a vietii, aparitia inspiratiei, dinamizeaza intuitia, confera candoare si puritate, aspiratie spre ideal. Multi muzicieni, poeti si pictori au aratat ca momentele lor de mare inspiratie au aparut in situatii in care au fost inconjurati de o lumina violeta.

Preferinta pentru nuantele pure de violet indica o natura sincera, inocenta, precum si o anumita intelepciune. La nivel psihic calmeaza angoasele, anihileaza frica si elimina agresivitatea

Lasa un comentariu:

Adresa ta este privata, nu o vom arata nimanui. *

en_USEnglish
en_USEnglish