Paraziții energetici ne înconjoară. Iată care este singura modalitate de a-ți proteja prana

Îți este cunoscut sentimentul de greutate, de parcă a trecut trenul peste tine, după ce interacționezi cu cineva? Sau te cerți cu soțul și toată ziua te simți o lămâie stoarsă. De ce apare un astfel declin energetic și cum să vă curățați sufletul și corpul de astfel de energii negative?

Purificarea sufletului

Din punctul de vedere al ezoterismului, omul este un sistem complex, care, împreună cu alimentele, absorb energia din lumea exterioară , de la alți oameni, plante, animale, Pământ și Cosmos.

Experții din domeniul bioenergiei subliniază că omul este în mod constant urmărit de entități negative de altă natură. Ele sunt produse de propriile forțe interne sau aduse prin corpul astral de alte persoane. Sunt sceptic față de astfel de presupuneri, dar atunci de ce în lumea noastră încă există legende despre îngeri, demoni, spirite și diverse ritualuri magice?

Redacția noastră a încercat să afle cine sunt vampirii energetici. Dacă există sau nu, încă nu este sigur, dar efectul lor distructiv, care nu este explicat nici de știința și nici de medicină.

Vă invităm să vă familiarizați cu acești paraziți energetici care trăiesc lângă dvs. și vă storc de energie. Citește cu atenție și dacă te regăsești în acest articol, încearcă să scapi de vampirii energetici.

Omul primește energie de la 7 canale de energie (chakre). Energia neutilizată se acumulează în apropierea uneia dintre surse și atrage acești paraziți. Deci, ei se hrănesc cu tot ce este în surplus, în același timp înlăturând toate forțele vitale.

Paraziți fizici

Din această categorie fac parte vampirii energetici care încearcă intenționat sau involuntar să trezească emoții precum frica, furia, mila. Aceste entități sunt cele mai sigure. În aceste momente, este foarte important să exteriorizezi aceste emoții de îndată ce apar, și nu să le concentreze în interior.

Paraziți eterici

Energia eterică din diferite surse se numește prana, qi, chi, ki. Noi o numim energie sexuală. Majoritatea oamenilor nu o folosesc corect, deoarece nu îi cunosc adevăratul scop. Paraziți eterici absorb totul, epuizând astfel corpul. Acești paraziți sunt de diferite tipuri:

1. Lyarvi (paraziți)

Se află în apropierea sau în interiorul aurei umane. Ei sunt capabili să crească dorința sexuală și să forțeze o persoană să o manifeste în formă de auto-satisfacție. Apoi absorb această energie, și adorm.

2. Incubus, succubus, lamia (prădători)

Sunt mult mai puternici decât Lyarvi, deoarece posedă conștiință. Principala sursă de hrană nu este doar energia satisfacției de sine. Ei trezesc dorința în somn, și lasă omul fără puteri. Lamia poate „usca” o persoana într-o lună!

3. Cochilia morților (categoria prădătorilor)

Aceste creaturi fantomă se pot agăța de oricine într-un cimitir sau într-un loc cu energie negativă. Ele nu stimulează excitarea și atacă într-un vis. Sub forma unui nor sau a unui cocon, acest prădător zboară spre dormitor și trezește visuri plăcute. Apoi, un canal special pompează energia.

4. Tehnici de apărare

Singurul lucru care poate ajuta la expulzarea paraziților eterici este autocontrolul. Energia sexuală excesivă caută întotdeauna o cale de ieșire și, fără să o găsească, se manifestă sub formă de agresiune și iritabilitate. Este necesar să învățați să sublimați și să nu acumulați nimic în interiorul vostru.

Paraziți vitali

Corpul energetic al omului arată ca un cocon, iar paraziții vitali sunt tentacule. Se hrănesc cu energia agresiunii și a fricii. Pentru a se lipi corpului, un astfel de parazit trebuie să respecte trei condiții: acțiune, emoție și aprobare internă.

Cu alte cuvinte, acești paraziți provoacă o senzație trecătoare de bucurie și euforie. Ei trezesc complet o persoană pentru a realiza o anumită acțiune pentru a trăi din nou aceste sentimente. Asemenea monștri de energie includ fumatul, dependența de droguri și alcoolismul, de jocuri de noroc. Acesta din urmă poate provoca obsesie, o persoană încetează să-și controleze acțiunile, nu numai în vis, ci și în realitate.

Există câteva tehnici de a te proteja împotriva acestor creaturi. Redactorii sfătuiesc să nu mergeți la tot felul de vrăjitoare, vraci, clarvăzători. În cel mai bun caz, acești oameni vor scoate toți banii de la tine, iar în schimb vă vor spune povești. Orice intervenție a unui străin în câmpul vostru energetic este motivul unui dezechilibru spiritual.

Pentru a lupta cu paraziții vitali trebuie să conștientizați că obiceiurile proaste este o problemă. Vă recomandăm să meditate și să ascultați muzica specială pentru purificarea sufletului. Concentrați-vă pe motivele care vă fac să realizați o anumită acțiune (băutură, fumat). Când reușiți să înțelegeți că sunteți mai puternici decât orice entitate, paraziții vă vor lăsa în pace. Amintiți-vă aceste emoții și folosiți-le în avantajul dvs.

Paraziți astrali

Sunt paraziți mincinoși care se hrănesc cu energia anxietății și a îngrijorării. Cu cât vă îngrijorați mai mult, cu atât creșteți parazitul astral, iar acesta vă posedă complet corpul. Paraziții astrali iubesc ca persoana să fie mereu neliniștită, chiar încurajează omul să se gândească tot mai mult la probleme, îi trimite imagini către creier cu scenarii sumbre.

Uneori creaturile vin în vis și scot persoana din echilibru emoțional. Ca urmare, el devine stresat, isteric sau deprimat. Corpul astral este epuizat și se îndepărtează de corpul fizic. Rezultatul poate fi un acces de furie și chiar un accident vascular cerebral.

Vă puteți proteja de prădătorii de energie. Dar aceasta este o muncă imensă asupra dvs, care vă va învăța să vă controlați emoțiile. Puteți corecta situația, corectați-o, nu puteți, lăsați ca lucrurile să meargă de la sine.

Meditați, urmăriți emoțiile negative. Frica excesivă atrage amenințări invizibile.

Parazitii mintali

Este vorba despre comportamentul verbal și non-verbal − cuvinte parazitare, gesturi parazitare, bârfele. În această categorie sunt cele mai puternice creaturi – egregorii. Sunt atrași de o persoană, în funcție de stilul său de viață și de obiceiurile pe care aceasta le are, și trag energia din diferite canale. Să scapi de ei este foarte dificil, aproape imposibil.

Dacă un prădător mintal se agăță o dată, rămâne pentru toată viața. Dar puteți întotdeauna să vă protejați de atacuri, pentru aceasta trebuie să urmați regulile pentru purificarea sufletului și a trupului .

URMAȚI ACESTE REGULI!

1. Străduiți-vă să aveți un limbaj gândit și controlat.

2. Evitați bârfa și nu bârfiți.

3. Urmăriți-vă zilnic gesturile.

4. Nu vă angajați în certuri, evitați discuțiile fără sens despre orice.

5. Cât mai des posibil, practicați tăcerea. Începeți cu 30 de minute pe zi și aduceți până la o zi pe săptămână. În același timp, încercați să vă concentrați gândurile asupra lumii voastre interioare.

6. Yoga, toate asanele au un efect pozitiv asupra canalelor energetice ale unei persoane.

Omul este un mecanism interesant. Sufletul său este format din șapte canale energetice despre care am vorbit în articol. Credeți că există paraziți energetici? Nu uitați să scrieți un comentariu!

Dacă articolul a fost util pentru dvs., distribuiți și prietenilor voștri!

Sursa articol : http://fasingur.eu/parazitii-energetici-ne-inconjoara-iata-care-este-singura-modalitate-de-a-ti-proteja-prana/

Lasa un comentariu:

Adresa ta este privata, nu o vom arata nimanui. *

en_USEnglish
en_USEnglish